Uw ervaren schildersbedrijf

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw woning zelf te schilderen. Maar dit kost vaak veel tijd en moeite. In Lelystad en omgeving zijn wij u daarom graag van dienst. U kunt onze vakmannen inschakelen voor al uw schilderwerk. Als ervaren schildersbedrijf hebben wij al vele woningen en bedrijfspanden voorzien van een laag nieuwe verf. Of het nu gaat om het schilderen van uw gehele woning of alleen uw kozijnen. Wij draaien onze handen er niet voor om. In Lelystad kunt u op ons rekenen.

Binnen- en buitenschilderwerk

Wilt u uw woning een andere uitstraling geven? Dit kan al snel met een nieuwe verlaag. In de meeste gevallen schakelt u een schildersbedrijf in voor verfraaiing van uw woning. Maar een nieuwe laag verf zorgt er niet alleen voor dat uw woning er weer netjes uitziet. Het dient ook als bescherming van uw hout- en muurwerk. Wij zijn zowel uw specialist op het gebied van binnen- als buitenschilderwerk.

Binnenschilderwerk

De meeste mensen kiezen ervoor om hun woning zelf te schilderen. Maar er zijn zoveel verschillende technieken, mogelijkheden en verfsoorten op de markt. Onze specialisten voorzien u graag van vakkundige adviezen als het gaat om binnenschilderwerk. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Latexwerk
  • Dekkend schilderwerk
  • Lak- en beitswerk
  • Behangwerk
  • Plakken van glasvlies/scanbehang

Buitenschilderwerk

Op lange termijn kunt u kosten besparen als u uw buitenschilderwerk regelmatig laat onderhouden. Wacht daarom nooit te lang met het inschakelen van een schildersbedrijf. Maar voorkom eventueel groot onderhoud door regelmatig behandelingen uit te laten voeren. In de regio Lelystad kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor al uw schilderwerk. Hiermee zorgt u ervoor dat uw woning in optimale conditie verkeerd.